C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Eğer yekten lüks Thread üzerinde muamelat gerçekleştiriyorsanız ve bu işçiliklemler kümesinde mukannen şifre alanlarında yekta Thread olarak hizmetlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread temizışındaki bir maslahatlev kesitini yekta kanala indirgeyerek esasta o prosedür bitmeden değişik kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Protected: Yoklama, sadece türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, muayeneün erişimi limitetdır ve yalnızca sınırlı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

İşte bu yüzden MyClass dershaneına ileri her talep neticesinde lock keywordü ile işlemlemlerimizi uslu Thread’a indirgemeli ve çalışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında porte taması mimarilabilmesini esenlar.

Fakat çabucak okkalı olayın bulunduğu sınıflarda tanımlama çokça olacak ve derslikın yararsız yere vâsilemesine illet olacaktır.

C# dilinde Object klası, farklı veri gestaltlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar C# Object Kullanımı dinamik saf binalarında Object derslikı çoğunlukla kullanılır.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört baz ilkesi şunlardır:

Temelı sınıflar yekten çok oluşturucu tanımlar ve bu laf dizimi, çağırdığınız asliye klas oluşturucuyu seçmenizi katkısızlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri ciğerin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri dundaki kabil belirtilebilir:

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında teşhismlanan ve MyShape dershaneında geçerli arayüzden hasılat.

Yukarıdaki verdiğim derslere bölüm atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız gelen bölgeler olabilir. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

AutoSize: Button'un gönülğine otomatik olarak buut ayarlamasını etkinleştirir veya fasıl dışı buzakır.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlıyoruz. Başka bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page